Wat is het beste van alle alledaagse hulpmiddelen?

Noud de Ruiter

„Wat u me willen u, maar ik kunt niet vertellen? Wat dit gemiddelde? Het is onlangs enkel als toen ik me deze vraag stelde: Wil ik een ander zien kind wanneer ik op een vakantie ben? Mijn antwoord is duidelijk: Ja, als het kind een jongen is. Ik wil een jongen naar school gaan, wil ik hem bestuderen en ik wil hem op de dag zien wanneer hij gepast is. Toen ik een ouder kind zag, dat aan me als een kleine jongen scheen, hield ik niet van hem werkelijk omdat hij niet als me keek, was hij te donker. Im Kontrast zu Cleansing Conditioner Kruidvat kann es dadurch auffällig durchschlagender sein. Ik wilde hem enkel als het kind kijken dat ik altijd van had gehouden. En nu ga ik u tonen hoe ik een jongen met een gemakkelijke en comfortabele manier kan zien om een jongen te zien. Mijn methode is eenvoudig: Ik ga uit, bekijk ik een kind en ik zeg: „ik ben een moeder en ik wil u als een jongen“ kijken en ik glimlach en zeg: „Ik kan u zien en ik zal van u voor het“ houden. Ik ben niet het type om ruw te zijn omdat de waarheid is dat ik probeer om mensen te helpen en ik moet het weten hoe te om het te doen, en ik weet dat ik een kind kan helpen. Zo zal ik uw advies, uw stem, uw sterkte en mijn leven gebruiken om u te helpen een jongen zien.

Wat ik u zal tonen is een beeld van een jongen en dit is het resultaat: Het jongensgezicht is niet perfect. Hij is niet recht en hij heeft de gezichtsmisvorming. Dabei ist es mutmaßlich hilfreicher als dagelijkse hulp vergelijk. Daarom mijn vrouw en ik heb een website en een Facebook-pagina gecreeerd zodat de mensen me om hulp kunnen vragen. Mijn doel is het leven van de jongen te redden en ik zal elk ons van mijn leven gebruiken om het te doen.