About me

Noud de Ruiter

Ik heb heel wat ervaring omdat ik een vrijwilliger met de Nederlandse Vereniging van Mensen met Handicap, de Nederlandse Vereniging voor Mensen met Speciale Behoeften, het Gehandicapte Rechtennetwerk, en ook de Nederlandse Handicap Alliance ben geweest. Maar meestal wil ik enkel mijn eigen ervaring delen en anderen helpen.

Wat kunnen de gehandicapten wanneer zij wat pret willen hebben doen? In een woord, ga wild. Ik zie veel gehandicapten die een uiterst harde pret hebben en tijd hebben die buiten worden. In feite, weet ik dat heel wat deze mensen met hun onbekwaamheid werkelijk bored thuis en bored zijn. Zo besliste ik een korte gids te schrijven voor hen op hoe te om een goede tijd in het algemeen te hebben. In mijn boek zult u veel eenvoudige dingen vinden die kunnen worden gebruikt om te ontspannen.

Mijn vader altijd vertelde me „wanneer u ziek, enkel leest bent en“ leert

Het probleem is die strijd van I vaak te leren. Lange tijd heb ik om over mijn lichaam van de buitenkant geworsteld te leren. Mijn moeder vertelde me om niet ook met gewichtsverlies worden geobsedeerd, over wat te denken echt belangrijk is en terug in oefening te krijgen. Zo toen ik ziek werd, tegelijkertijd kon ik niet helpen maar neem dingen één dag. De waarheid is dat ik met mijn lichaam mijn volledig leven heb geworsteld. Ik was een mager op zijn 4 jaar gewogen kind, slechts 65 kg en ik heb nooit een probleem met mijn gewicht tot mijn vorig jaar van universiteit gehad. Ik heb een dunne laag van vet die mijn volledig lichaam omvatten, maar dit was nooit gemakkelijk omhoog te behandelen of te verbergen. Ik heb zeer bleek, waren de olijfhuid en mijn borsten de enige plaats ik om het even wat kon vinden om omhoog te behandelen. In feite, één keer die ik zelfs heb geprobeerd om hen te behandelen omhoog, zodat ik kon niet hen zien.

Toen ik deze Blog in 2014 begon ik elke dag te schrijven iets zocht over en toen ik u vond, werd ik meer en meer opgewekt en geïnspireerd. U hielp me om mijn eerste post gepubliceerd te krijgen en uw artikel in 2015 hielp me Blogmaster te worden en stel ik nu deze blog in werking en sinds 20 in werking gesteld

Mijn doel is u zo gelukkig mogelijk te maken met de dingen u bij de supermarkten koopt. Ik houd van lezend over de recentste tendensen in schoonheidsproducten zodat u iets voor zich kunt vinden. Ik wil deze informatie met u delen. Als u over mijn ervaringen wilt spreken, voel vrij om me een vraag te stellen en ik zal mijn te beantwoorden beste doen. Als u bent een blogger die meer uiteinden zoekt om uw zaken te bevorderen en uw verkoop te verhogen toen kan ik slechts adviseren dat u me een blik in deze blog geeft omdat er geen andere plaats is om dit soort raad te vinden.

In sociale media, kunt u me vinden sprekend over hoe te in Amsterdam als veganist te leven, zijnd een veganist, of zijnd een vegetariër.

Ik werk met dieren als chef-kok, trainer, manager, vrijwilliger en veganist. Het is mijn baan om het woord over veganism uit te spreiden. Het zijn een veganist is niet voor iedereen, maar voor me, die een veganistmiddel zijn ik de vrijheid heb te genieten van wat I-de liefde, voedsel I liefde eet en zelf behandelt. Ik moet hier over een paar dingen spreken u kunt doen veganism minder, minder het ontmoedigen en minder het ontmoedigen voor u en uw gehouden van degenen zwaar maken. Deze lijst kan ook door andere veganisten worden aangepast die sommige uiteinden hebben die voor hen en hun eigen veganistlevensstijl werken. 1. Verg de tijd om uw recht van de veganistlevensstijl te krijgen. Een snelle, eenvoudige en praktische manier begonnen te worden is een lijst van de veganistkruidenierswinkel te krijgen. Dit is eenvoudig genoeg te doen, en het is een grote plaats om te beginnen.